Vær med på PriceShare

Danmarks eneste prissøgemaskine

De fleste forbrugere er i dag vant til at bruge søgemaskiner. Den mest kendte er uden sammenligning Google. Vi har besluttet os for at skabe den bedste pris-søgemaskine på nettet. Kort og godt. Derfor skal du tilmelde din Webbutik til PriceShare.dk.

Vi skaffer dig salg

Inden forbrugeren i dag handler på nettet, leder han/hun ofte efter et godt tilbud. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi skaber en enkel og overskuelig sammenligning af priserne på det pågældende produkt, og hjælper dermed forbrugeren videre til dig.

Du binder dig for 1 dag!

Vi har kun 1-dags opsigelse, og ingen gebyrer.

Altid den billigste pris øverst.
Vi tilbyder dig at komme online, på vores platform med dine priser og produkter, men du kan ikke betale dig til en bedre placering. Hos os er det altid den billigste butik, der bliver vist øverst til forbrugeren.

Ingen reklamer overhovedet!
Hader du også reklamer? så er du kommet til det rigtige sted. Hos PriceShare.dk handler det om priserne – ikke reklamerne.

Hvad koster det?
Vi tilbyder to former for betaling, betaling pr. klik (CPC), eller provision af dine salg (CPA). Din model aftales i samarbejde med vores salgsteam. Ring eller skriv venligst til os for at køre mere om et samarbejde med os.

Hvad kræver det?

1. Det eneste vi skal bruge, er et produktfeed, så kan I være på indenfor 48 timer.

2. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte – se kontaktoplysninger her