Black Friday 2017 på PriceShare

I år falder Black Friday fredag den 24. november.

Og har på PriceShare elsker vi naturligvis Black Friday. Faktisk elsker vi Black Friday så meget, at vi forsøget at genskabe dagen hver eneste gang, du laver en prissøgning hos os. Ofte vil en prissøgning give besparelser på mellem 20 og 40 procent. På den måde bliver en grøn tirsdag hurtig til en Black Friday.

Black Friday er på få år blevet til noget helt særligt. Og vi forventer at flere hundrede af butikkerne på PriceShare vil have specielle tilbud på Black Friday.

I 2016 slog Black Friday alle rekorder og dagen blev den største handelsdag nogensinde. Intet tyder på at Black Friday 2017 bliver anderledes.

Allerede nu har mange at de store butikker lagt sider ud på deres hjemmesider, hvor de varmer op til Black Friday 2017, det gælder for eksempel, Power, Bilka og Zalando.

Hvilke rabatter kan man få?

Svaret på det spørgsmål varierer meget. Nogle butikker giver 10, 20 eller 25 procent på alle varer i deres shop, andre giver store rabatter på enkelte varer. Er det tilfældet kan rabatterne komme helt op på 90 procent, men rabatten vil typisk være på 20 til 60 procent. For eksempel gav Coolshop op til 70 procent på enkelte varer mens Babysam gav 20 procent på alt og op til 50 procent på udvalgte varer.

Hvad kan købes på Black Friday 2017?

Det korte svar på det spørgsmål er alt. De første år var det især elektronikbutikker, der var med på ideen. Men de sidste par år er rigtig mange butikker hoppet med på bølgen. De ser simpelthen en god mulighed for at få gang i julesalget tidligt. Det, at så mange butikker er kommet med, er naturligvis godt for dig, for det betyder, at butikkerne konkurrerer om at komme op med de bedste tilbud og de vildeste rabatter, og mange butikker benytter også anledningen til at skabe en fest for deres kunder – såvel online som ofline.

Du kan derfor købe alt fra tøj, husholdningsartikler og elektronik til fødevarer og ferier på dagen. Det betyder også, at der er god mulighed for at finde gaven til tante Olga og fætter Søren til billige penge på dagen.

Julen hverken kan eller skal gøres op i penge, men hvorfor ikke spare lidt på julegaverne, når der er så mange procenter at spare på Black Friday 2017. Hvis man er flov over alle de penge, man har sparet, kan man jo bare købe en større julegave eller købe nogle flere.

A pro pos, ofline, så er det en god ide at have både en toptunet computer og en god internetforbindelse, hvis man vil have fat i de fedeste tilbud fra de største butikker, for der er run på deres servere.

Husk i øvrigt også at tjekke de lidt mindre kendte forhandlers tilbud. Hvis du for eksempel har set dig varm på et fedt produkt fra Bang&Olufsen som Power eller Elgiganten sælger, så kunne det jo være at en mindre forhandler i Aarhus, Aalborg eller Herning også er med på Black Friday 2017, og har de samme tilbud på de store butikker, men væsentligt mindre belastede servere.

Fordelen ved at handle online

Du kender PriceShare. Her for du hurtigt en overblik over de bedste tilbud. Det gælder naturligvis også på Black Friday 2017

…………………

Lidt histore
Black Friday er i USA den fjerde torsdag i november. Black Friday er ikke en feriedag, men i mange stater har delstatsansatte dagen som en fridag. Mange ikke-detailhandels-ansatte og skoler holder fri både torsdag og fredag i Thanksgiving.

Dagen har siden 2005 været den største shoppingdag i USA, og i 2016 mener man, at der blev omsat for cirka 60 milliarder kroner på selve dagen.

Navnet stammer oprindeligt fra Philadelphia, hvor det beskrev den voldsomme trafik af fodgængere og biler som opstod dagen efter Thanksgiving.

Black Friday kædes i øvrigt ofte sammen med Cyber Monday, hvor der også kan gøres gode køb – og som vi her på PriceShare naturligvis også vil guide dig ved.

I Danmark lettede Black Friday for alvor i 2013, og resten er historie, som man siger. Allerede i 2014 blev der med 4,5 millioner dankorttransaktioner sat rekord. Det skønnes, at der blev omsat for cirka to milliarder kroner på Black Friday i Danmark i 2016.

Slagtilbuddene står i kø på Black Friday og de store netbutikker som Elgiganten, Wupti, Power med mange flere har et væld af tilbud, der offentliggøres fra klokken 24.00.

Hvornår er det Black Friday?
Black Friday 2017  er fredag den 24. november.

Black Friday 2018 er fredag den 23. november.

Black Friday 2019 er fredag den 29. november.

Black Friday 2020 er fredag den 27. november.